BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release regarding jim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol. Check out this “EMOJI – Het is vandaag World Emoji day” video below:


Je hebt het vast wel eens afgevraagd: waarom staat op de kalender-emoji in Whatsapp 17 juli? Is er die dag iets speciaals? Eigenlijk niet echt (het is waarschijnlijk de dag waarop de kalenderapp van Apple werd ontwikkeld), máár de emoji werd wel gebruikt als inspiratie voor de World Emoji Day. ..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.