Newest video release regardingnl news,nl news covid . Check out this “Nederland helpt met ontmijnen in Afghanistan – RTL NIEUWS” video below:


Afghanistan is een van de landen met de meeste landmijnen ter wereld. Elke dag vallen er dan ook zo’n zes doden door landmijnen. Daarom wil Nederlandse overheid de komende jaren doorgaan met het sponsoren van ontmijningsprojecten.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.