Newest video release aboutnl news,nl news covid . Check out this “Rob is één van honderdduizenden hartpatiënten die baat kunnen hebben bij nieuw apparaat – RTL NIEUWS” video below:


Honderdduizenden Nederlanders kunnen er baat bij hebben: een nieuwe manier om hartritmestoornissen te verhelpen. Nu nog moeten sommigen van hen een ingrijpende behandeling ondergaan met elektrische schokken. Het gaat om de meest voorkomende vorm van hartritmestoornissen: boezemfibrilleren. Als je daar last van hebt, slaat je hart onregelmatig en te snel. Dat kan een paar minuten duren, maar in…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.