BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates about jim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol. Check out this “WERELDPRIMEUR: In Gemert fietsen over de eerste 3D geprinte brug” video below:


Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal!

In Gemert is de eerste 3D-geprinte brug ter wereld geopend. De brug bestaat uit zo’n 800 geprinte laagjes en is op locatie in elkaar gezet. De fietsbrug is gemaakt van voorgespannen en gewapend beton. De acht meter lange brug is onderdeel van de nieuwe randweg bij Gemert en verbindt de N605 met de N272. De Technische…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.