Latest video release related tonl news,nl news covid . Watch this “ADO-eigenaar Wang: 'Ik ben zwaar ontevreden' – RTL NIEUWS” video below:


Wang Hui (53), die eigenaar is van voetbalclub ADO Den Haag, zegt teleurgesteld te zijni in de club. “Het is totaal niet nodig dat een club waar ik mijn geld in heb geinvesteerd, me nu als tegenstander beschouwt.”
Volg nu live het nieuws op

Website :
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.