BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates related tonl news . Check out this “Langste song met 1050 coupletten – RTL LIVE” video below:


Ad Visser zit zelf ook niet stil. Hij gaat naar de 70, maar is nog altijd productief. Ad heeft namelijk het langste lied en de langste video gemaakt. Maarliefst een song met 1050 coupletten en een 8 uur durende video.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Bekijk de hele aflevering op RTL XL:

Website :…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.