Newest video release regardingnl news . Check out this “Ouders Lotte geëmotioneerd door grote belangstelling – RTL BOULEVARD” video below:


Onder grote belangstelling is vandaag afscheid genomen van het 20-jarige model en mooiste tiener van der wereld, Lotte van der Zee. Voor haar ouders een zeer emotionele maar ook mooie dag waar zij veel kracht uit putten.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Bekijk de hele aflevering op RTL XL:

Website :
Facebook :…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.