BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates related tonl news . Check out this “Ad Visser over oude rockers – RTL LIVE” video below:


De oude rockers van de jaren 60 en 70 weten niet van ophouden! Mr. Toppop himself is aangeschoven om te praten over de oude rockers als Leonard Cohen, Cher, Chuck Berry, Berry Gibb en Phil Collins, die nog steeds actief zijn.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Bekijk de hele aflevering op RTL XL:

Website :…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.