BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates related tonl news . Watch this “Buddy Vedder spreekt Rami Malek over zijn boevenrol in James Bond – RTL BOULEVARD” video below:


Buddy Vedder was speciaal naar Jamaica gevlogen om de nieuwe cast van James Bond te spreken. Helaas kon Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek daar niet bij aanwezig zijn, maar wilde hij via Skype wél even met Buddy spreken.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Bekijk de hele aflevering op RTL XL:

Website :
Facebook :…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.