BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Chaos op Schiphol: 'Ik moet naar een begrafenis' – RTL NIEUWS” video below:


Een dag na de brandstofstoring is het nog steeds een enorme chaos op Schiphol. Mensen staan uren in de rij en missen daardoor hun vlucht. “Ik moet naar een begrafenis maar mijn vlucht is al vertrokken”, zegt een wachtende man.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.