BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Transavia-vliegtuig maakt noodlanding om dronken passagier – RTL NIEUWS” video below:


Een dronken passagier zorgde voor problemen op een vlucht van Transavia van Eindhoven naar Tenerife. Het vliegtuig moest een tussenstop maken in het Portugese Faro, omdat de man zich misdroeg. Met hulp van andere passagiers werd de man aan zjin stoel vastgebonden.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.