Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “F16-piloot vertelt hoe aanval op IS eruit ziet: 'Binnen enkele minuten moet je aanvallen'” video below:


“Van een relatief saaie nacht gingen we in een paar minuten naar totale activiteit en het inzetten van wapens.” Commandant Johan van Deventer vertelt hoe een aanval vanuit de lucht op IS-strijders in Syrië en Irak in zijn werk gaat. Nederland wil weer vier F16’s inzetten in de strijd tegen de terroristengroep.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.