Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Hierom kan een vliegtuig niet door een aswolk heen vliegen – RTL NIEUWS” video below:


Ook dinsdag zal de KLM niet vliegen van en naar Bali, omdat de situatie door vulkaan Agung te gevaarlijk is. Tienduizenden toeristen, ook uit Nederland, zitten vast op het eiland. Maar waarom kunnen vliegtuigen niet door een aswolk heen?

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.