Newest video release related to jim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht. Have a look at this “NOS Playercam: Mark van der Maarel (FC Utrecht)” video below:


Voor het programma Eredivisie op Vrijdag geeft een speler uit de eredivisie wekelijks een kijkje achter de schermen. Met een videocamera legt hij zijn activiteiten vast. Deze keer: FC Utrecht-verdediger Mark van der Maarel…(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.