BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Passagier filmt eigen vliegtuigcrash in Rusland – RTL NIEUWS” video below:


Bij een vliegtuigongeluk in Rusland zijn twee piloten omgekomen en tientallen andere inzittenden gewond geraakt. Een passagier filmde de crash vanuit het vliegtuig, dat neerstortte in de Russische plaats Nizjneangarsk. Aan boord waren 48 mensen, onder wie 5 bemanningsleden. Het vliegtuig knalde na de landing tegen een gebouw, waarna het in brand vloog.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.