BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Zo kwamen de helden uit Rio weer op Hollandse bode – RTL NIEUWS” video below:


Prachtige beelden vanuit de F16’s die het KLM-toestel met de olympische winnaars het Nederlandse luchtruim in begeleidden. Het toestel, een Boeing 777 was deels uitgevoerd in oranje. In deze laatste 5 minuten zie je onder meer de nieuwe brug over de A1 en de Amsterdam ArenA.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.