Newest video updates aboutnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer . Check out this “75 jaar Wonder Woman – RTL LIVE” video below:


Wonder Woman is jarig! Ze is vandaag 75 geworden, maar zit nog lang niet achter de geraniums! De VN benoemde de superheldin zojuist tot ere-ambassadeur. Wat vinden powervrouwen Karina Holwerda en Annic van Wonderen van deze ietwat sexy Wonder Woman?

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Bekijk de hele aflevering op RTL XL:…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.