BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Ingeborg was het enige Nederlandse slachtoffer van 9/11 – RTL NIEUWS” video below:


Op 11 september 2001 ziet Ingeborg Lariby vanuit een van de torens hoe het eerste vliegtuig in het gebouw naast haar boort. Zij helpt haar collega’s ontsnappen, maar ontkomt zelf niet. Zij is het enige Nederlandse slachtoffer van de aanslagen op de Twin Towers.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.