Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Vrachtwagen uitgebrand na eerdere diefstal miljoenenbuit – RTL NIEUWS” video below:


Een vrachtwagen die een week geleden werd gestolen bij Schiphol is uitgebrand. Criminelen zijn het vuur begonnen. Het ging hen om de lading: zo’n 5 miljoen aan elektronische apparaten.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.