BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Zo vlieg je met 69 paarden van Limburg naar Koeweit – RTL NIEUWS” video below:


Ons land is een populaire vakantiebestemming. Niet alleen voor toeristen uit de hele wereld, ook voor paarden. En dan vooral uit de Golf-regio. Daar is het vaak zo warm dat de paarden naar Nederland worden gevlogen om hier van het koudere weer te genieten. Midden-Oostencorrespondent Olaf Koens vloog mee met zo’n speciale paardenvlucht.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.