BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Drone scheert langs vliegtuig, dronepiloot gezocht – RTL NIEUWS” video below:


Een drone heeft boven Las Vegas beelden gemaakt van een passerend passagiersvliegtuig. Dat levert een spectaculaire video op. Maar de dronepiloot zou er zo maar eens flink door in de problemen kunnen komen.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.