BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Sneller langs paspoortcontrole: marechaussee zet burgers in bij grensbewaking – RTL NIEUWS” video below:


Vakantiedrukte op vliegvelden en personeelstekort bij de grenscontrole zijn samen vragen om problemen. Daarom zet de marechaussee burgers in bij de paspoortcontrole. Die volgden een verkorte opleiding van een maand: “Ik wil een bijdrage leveren aan de veiligheid van Nederland.”

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.