Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Spookvluchten maken van weekje zon, een hel op Schiphol – RTL NIEUWS” video below:


Het had een heerlijke meivakantie moeten worden. Maar het werd een zware teleurstelling voor 150 Nederlandse toeristen. Hun vlucht, die 5,5 uur zou duren, werd er eentje van 30 uur! En ze vertrokken niet vanaf Schiphol, zoals gepland, maar ze werden op de bus gezet naar Dusseldorf. De groep is nu bezig aan de terugreis en ook die verloopt niet volgens plan.

Abonneer je GRATIS voor meer…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.