BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Vakantiestress door storing Schiphol: ‘Bij ons in Chicago gebeurt dit niet' – RTL NIEUWS” video below:


Even lag het vliegverkeer op Schiphol stil door een storing. Lang genoeg om veel vakantieplannen in het water te laten vallen. Gelukkig is er één Amerikaan die het allemaal wel kan relativeren: “Ik denk dat het gaat lukken, ik ben een positief mens.”

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.