Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Eindelijk: gestrande reizigers Schiphol kunnen weer vliegen” video below:


Sommigen hangen al ruim 24 uur rond op Schiphol, passagiers die door de sneeuwoverlast niet konden vertrekken. De luchthaven hoopt vandaag alle vertragingen weg te werken. Het ziet er vooralsnog goed uit.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.