BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “De Bijlmerramp, zo kon het gebeuren – RTL NIEUWS” video below:


Het is nog altijd de grootste vliegramp ooit op Nederlands grondgebied. 25 jaar geleden stort een vrachtvliegtuig van El Al neer in de Amsterdamse Bijlmermeer. Twee flats worden vol geraakt. Hier een reconstructie van wat er voorafging aan dat rampzalige moment, 4 oktober 1992.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.