Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Baudet zet streep onder zaak Otten: 'Laat het verleden in het verleden' – RTL NIEUWS” video below:


Thierry Baudet wil dat de rust terugkeert in zijn partij. Dat heeft hij gezegd op een partijbijeenkomst in Zaandam. De zaak Otten is wat hem betreft een gesloten boek. Hij kreeg veel steun uit de zaal, maar er waren ook nog wel wat kritische geluiden.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.