BUDGETMOBIEL AANBIEDING


De vrouw uit Velsen-Noord liep door het ongeluk een hoofdwond op. Ze werd zwaargewond met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en is ondanks de inspanningen van de hulpdiensten overleden, meldt de politie.

De bestuurder van de auto, een 33-jarige man uit Beverwijk, is aangehouden vanwege betrokkenheid bij het verkeersongeval. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Lunch Update

Dagelijks tijdens de lunch een update van het belangrijkste nieuws.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Lees hier ons privacybeleid.

BUDGETMOBIEL AANBIEDINGSource link

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.