Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Baudet en Klaver 'heel blij' na exitpoll – RTL NIEUWS” video below:


De Europese nieuwkomer, Forum voor Democratie, neemt na de verkiezingen waarschijnlijk drie zetels in het Europese parlement in. “Ik ben heel blij”, zegt Thierry Baudet. De reacties van winnaars en verliezers.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.