BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Giftige stof ontsnapt bij Shell Pernis – RTL NIEUWS” video below:


Hulpdiensten zijn uitgerukt afgelopen nacht voor ongeluk bij Shell Pernis in Rotterdam. Het gaat om een lekkage van chemicaliën, meldt de veiligheidsregio. ‘’We hebben direct een waterscherm neergezet, zodat de stof die vrijkwam, neergeslagen zou worden.’’

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.