Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Heftige video van huiselijk geweld schokt Brazilië – RTL NIEUWS” video below:


Grote verontwaardiging in Brazilië over een heftige video. Op beelden van een bewakingscamera is te zien hoe een vrouw in elkaar wordt geslagen door haar man, vlak voordat ze overlijdt. De video confronteert Brazilianen met een groot probleem in hun land: meer dan tien miljoen vrouwen worden jaarlijks in hun eigen huis slachtoffer van geweld.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.