BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Henk Otten: 'Ik heb een redelijke verhouding nu met Baudet' – RTL NIEUWS” video below:


Henk Otten heeft sinds zijn ruzie met Thierry Baudet vooral veel rust genomen en tijd doorgebracht met zijn gezin. Vandaag wordt Otten als senator geïnstalleerd. Zijn relatie met Baudet is nu redelijk. “We hebben nog wel contact maar veel minder dan vroeger. Ik heb niet de leukste periode gehad, maar politiek is hard. Ik kijk nu liever vooruit.”

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.