BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Ontgoocheld het stadion uit in Stockholm – RTL NIEUWS” video below:


‘Een klotewedstrijd was het, gewoon slecht.’ Ajax-fans die waren afgereisd naar Stockholm, komen nu ontgoocheld het stadion uit. De club ging in de finale van de Europa League kansloos onderuit tegen Manchester United: 0-2.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.