BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Rosenmöller: 'De politiek is harder geworden'” video below:


Paul Rosenmöller is terug in de Haagse arena. “Het is allemaal harder geworden”, constateert hij. Als fractievoorzitter van GroenLinks in de Eerste Kamer is hij een belangrijke partner voor het kabinet dat daar geen meerderheid meer heeft. Hij waarschuwt ze alvast dat GroenLinks en de PvdA zich op links niet tegen elkaar laten uitspelen…(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.