Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Verdriet om ramp MH17 nog lang niet over – RTL NIEUWS” video below:


Zo’n 800 nabestaanden hebben in Vijfhuizen, vlakbij Schiphol, de vliegramp met de MH17 herdacht. Het thema van de herdenking: ‘Laat de zon weer schijnen’, maar het verdriet is nog lang niet over.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.