Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Trotse opa: Dafne pakt goud op Olympische Spelen – RTL NIEUWS” video below:


Ze is weer terug uit Peking: sprintkampioene Dafne Schippers kreeg op Schiphol een warm welkom. Onder andere haar opa en oma stonden haar op te wachten. En opa weet zeker wat de volgende stap wordt: twee keer goud op de Spelen.
Volg nu live het nieuws op

Website :
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.