BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Dit mag vliegtuigpersoneel doen tegen agressieve passagiers – RTL NIEUWS” video below:


Bijna 1000 keer was er dit jaar al een incident met een passagier die zich misdroeg op een Nederlandse vlucht. Als het toestel eenmaal in de lucht is, kun je met zo’n lastige reiziger natuurlijk geen kant op. Wat kan en mag het personeel dan doen?

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.