Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Jesse Klaver: ‘Nederland eerlijker maken lukt niet met Forum voor Democratie’ – RTL NIEUWS” video below:


Met de verkiezingen over anderhalve week doet Jesse Klaver van GroenLinks een laatste poging zo veel mogelijk stemmers aan zich te binden. De partij staat op grote winst, net als Forum voor Democratie. Eén van de twee is nodig om het kabinet in de Eerste Kamer aan een meerderheid te helpen. Klaver wil die verantwoordelijkheid wel.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.