Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Undercover: zo gaan online gluurders te werk – RTL NIEUWS” video below:


Techjournalist Daniël Verlaan ging undercover in een online gluurdersnetwerk. In dat netwerk worden video’s gedeeld van honderden Nederlandse vrouwen. Het gaat hierbij vooral om beelden van onder hun rokjes.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.