BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release regarding vrouw. Watch this “Prijs voor vrouw die over actieve vulkaan loopt” video below:


Karina Oliani is een bijzondere vrouw. Ze heeft de hoogste bergen van de wereld beklommen, de diepste zeeën gezien en op vliegtuigen gestaan. En ze heeft iets gedaan wat nog nooit iemand durfde: een actieve vulkaan oversteken. #vulkaan #koorddansen #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.