BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release about vrouw. Watch this “Wat moet je doen als je in een wak valt?” video below:


Schaatsen op natuurijs kan op steeds meer plekken en daar wordt volop gebruik van gemaakt. Deskundigen waarschuwen dat het ijs op veel plekken nog niet dik genoeg is. Bij de reddingsbrigade laten ze zien wat je moet doen als je in een wak valt. #jeugdjournaal #schaatsen #wak

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.