Latest video release regarding vrouw. Have a look at this “100.000 meisjes krijgen een brief van het leger” video below:


Meisjes van 17 krijgen deze week een brief waarin staat dat ze opgeroepen kunnen worden voor het leger. Dienstplicht heet dat. De brief betekent niet dat ze nu het leger in moeten. Pas als er oorlog uitbreekt, kunnen ze gevraagd worden in actie te komen. #jeugdjournaal #leger #dienstplicht

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.