BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates regarding vrouw. Have a look at this “Eerste vaccinatie in Engeland, hoe gaat het in Nederland?” video below:


In het Verenigd Koninkrijk worden vanaf vandaag mensen ingeënt tegen het corona-virus. De eerste die het vaccin kreeg, was Margaret Keenan. Zij wordt volgende week 91 jaar. Maar hoe zit het eigenlijk in Nederland? #corona #vaccin #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.