BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates about vrouw. Watch this “Eerste vaccinaties tegen corona zijn begonnen” video below:


Vandaag krijgen de eerste mensen in Nederland een prik tegen corona. Verpleegkundige Sanna Elkadiri uit Eindhoven, de vrouw op de foto, kreeg hem als allereerste. Vandaag worden vaccinaties gezet in Veghel, Utrecht en Rotterdam. Later komen er meer plekken bij.

#corona #vaccin #nederland

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.