BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release about vrouw. Watch this “Gedoe over film met heksen met klauwachtige handen” video below:


In de Verenigde Staten zijn veel mensen boos op de makers van de film De Heksen. Dat is een film gebaseerd op een boek van schrijver Roald Dahl. In de film hebben de hoofdrolspelers handen met drie vingers. De makers hebben dat gedaan, omdat zij dat er griezelig uit vinden zien. Maar mensen die in het echte leven niet vijf vingers hebben, vinden dat vervelend.

#deheksen #annehathaway…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.