BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates related to vrouw. Watch this “Sarah's vader is corona-minister: 'We krijgen soms dreigbrieven'” video below:


Bijna alle corona-maatregelen werden het afgelopen jaar verteld tijdens de persconferenties waar miljoenen mensen naar keken. Hoe is het als jouw vader dat nieuws moet vertellen? Lucas gaat langs bij Sarah de Jonge, de dochter van corona-minister Hugo de Jonge. #corona #jaaroverzicht #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.