BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates about vrouw. Watch this “Sophia's overgrootmoeder is de oudste vrouw van België” video below:


Karrewiet, het Belgische Jeugdjournaal, vroeg Sophia om te filmen als ze bij haar oma op bezoek ging. Vanwege corona gaat dat anders dan normaal. Sophia moet afstand houden en ze doet voor de zekerheid een mondkapje op.

#oma #oud #belgië

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.