BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates regarding vrouw. Have a look at this “Voor het eerst een vrouw als vice-president: Wie is Kamala Harris?” video below:


Als Joe Biden in januari begint als president, wordt Kamala Harris zijn vice-president. Het gaat nu al veel over haar, omdat ze de eerste vrouw is die in het Witte Huis als vice-president gaat werken. Ook is ze de eerste persoon van kleur die deze baan krijgt.

#KamalaHarris #vicepresident

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.