Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Anthony is zijn duim kwijt door illegaal vuurwerk: 'De wond gaat elk jaar open' – RTL NIEUWS” video below:


“Ze hebben mijn wijsvinger omgedraaid en tot duim gemaakt, zodat ik wel die duimfunctie heb.” De risico’s tijdens de viering van oud en nieuw zijn onaanvaardbaar groot, concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Elk jaar zijn er 10.000 incidenten en vallen er gemiddeld 1 dode en 500 gewonden. Anthony Ruys kan daar over meepraten, hij verloor zijn duim toen hij een Cobra 6 afstak.

Abonneer…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.