BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release about vrouw. Check out this “Familie en vrienden van George Floyd praten over zijn dood” video below:


George Floyd was vader van Gianna, een meisje van 6 jaar. Samen met haar moeder en de beste vriend van George Floyd, was zij gister bij een bijeenkomst voor journalisten. Haar moeder vertelt hoe erg de dood van haar vader is voor Gianna.

#GeorgeFloyd #racisme #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.